Kom naar de Vakdag Fondsenwerving 2014 op donderdag 20 november in De Kuip Rotterdam. Tijdens dit kennisevenement lanceren wij een mobiele app, geven wij een inspirerende presentatie en gaan wij graag met u het gesprek aan.

Presentatie

Tezamen met een vooraanstaand goed doel (welk houden wij nog even geheim) geven wij een presentatie over een nieuwe ontwikkeling binnen fondsenwerving. We nemen u mee in de wereld van mobiele apps. Het goede doel vertelt over haar app die gericht is op het behouden van donateurs én tegelijkertijd ook de andere communicatiekanalen versterkt. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Ronde tafel gesprek

Hoe kunt u een app inzetten voor fondsenwerving en communicatie? Dit is het onderwerp van het ronde tafel gesprek onder leiding van Bobby Verlaan. In een klein gezelschap worden de mogelijkheden van een mobiele app besproken. Er is ruimte voor het stellen van vragen en het starten van een discussie. Bij binnenkomst kunt u zich opgeven voor deze sessie in de skyboxes van stadion De Kuip. Het gesprek start om 12.00u.

Stand

We merken dat het inzetten van mobiel als kanaal nog veel vragen oproept. Bij u ook? Bijvoorbeeld over hoe het kanaal kan bijdragen aan het behouden van donateurs; het verdienmodel van een mobiele app en het aanpassen van uw communicatie-uitingen naar het mobiele scherm. Wij voorzien u graag van passende antwoorden bij onze stand. U kunt zich inschrijven voor een adviesgesprek. Of direct contact opnemen met Niels Heijnen (0652066601) voor meer informatie.

Wij zien u graag op de beursvloer!

Vakdag Fondsenwerving 2014