Functies mobiele app

Basisfuncties YourChapp

Daar waar goede doelen dat wensen, ondersteunt YourChapp bij het behouden van donateurs; het werven van fondsen en het vinden van de aansluiting met de jongere generatie donateurs. De functies van de mobiele app zijn er op gericht.

1. Houd de donateur gemakkelijk op de hoogte

Als goed doel verzet u veel werk. Dit is belangrijk nieuws voor de achterban. Net geplaatste berichten op de website en social media van uw organisatie verschijnen in het nieuwsoverzicht van de app. Hierdoor houdt u de donateur gemakkelijk op de hoogte.

2. Betrek de donateur en ontvang giften

Met meerdere projecten streeft uw organisatie naar een betere wereld. Welke projecten lopen er momenteel, welke resultaten worden er behaald en hoe kan de donateur zijn steentje bijdragen? De app betrekt uw donateur middels een projectenoverzicht met tekst, afbeeldingen, video’s en een voortgangsbalk. Tevens biedt de mobiele oplossing uw goede doel de mogelijkheid om donateurs projectgericht te laten doneren. Met push notifications kunt u de donateur informeren over de projectresultaten en de donateur aanzetten om een (extra) donatie te doen.

Functies mobiele app

3. Maak de donateur bekend met lokale evenementen

Evenementen vormen een belangrijke inkomstenbron en middel om de donateur te betrekken. Lokale evenementen worden zichtbaar via YourChapp. Donateurs kunnen de evenementen gemakkelijk in hun agenda plaatsen. Zo vergroot u het opkomstpercentage en heeft u een duidelijk overzicht van de aanmeldingen.

4. Combineer print met mobile

DM blijft een belangrijk kanaal voor goede doelen en is goed te combineren met mobile. Dit geeft uw organisatie de ruimte om creatieve campagnes te creëren. Met YourChapp kan print op een vernieuwende wijze gecombineerd worden met de smartphone van de donateur. Wanneer de donateur printafbeeldingen scant, wordt hij direct naar de gewenste pagina in de app begeleid.

5. Vraag om de voorkeuren van de donateur

Donateurs hebben bepaalde verwachtingen van goede doelen. Het vragen naar de voorkeuren van de donateur helpt bij het begrijpen van de verwachtingen. Van welke projecten wil de donateur op de hoogte worden gehouden? Via welke kanalen ontvangt de donateur graag meer informatie? Kosten kunnen bespaard worden, doordat de donateur zijn (digitale) communicatievoorkeuren instelt. Post komt altijd op het juiste adres aan, omdat donateurs eenvoudig hun contactgegevens kunnen updaten in YourChapp.

YourChapp is eenvoudig in onderhoud en beheer. Lees meer over het managen van YourChapp.

Benieuwd hoe YourChapp uw goede doel verder kan helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Afhankelijk van de behoeften en wensen van uw organisatie maken wij een demonstratie op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.