Eenvoudig te beheren

YourChapp is eenvoudig te beheren

Een mobiele app lijkt vaak tijdrovend en moeilijk te beheren. Hier hebben wij rekening mee gehouden. Met YourChapp ontvangt u makkelijker gegevens van donateurs en beheert u de content eenvoudig.

Beheer eenvoudig de content

  • Het nieuwsoverzicht van YourChapp vult zich door RSS-koppelingen automatisch. Net geplaatste berichten op de website en social media van uw goede doel verschijnen in het nieuwsoverzicht van de mobiele app. De app is dus altijd up-to-date.
  • Projecten en activiteiten zijn door u in het CMS van de mobiele app eenvoudig te beheren. Het plaatsen van tekst, afbeeldingen en video’s is op deze manier een eenvoudige handeling.

Ontvang makkelijker gegevens van uw donateur

Met YourChapp voert u een kwalitatief gezondere donateursadministratie. Het is namelijk mogelijk om de gegevens van de donateur makkelijk te integreren met uw CRM-systeem. De informatie is up-to-date doordat de donateur zijn gegevens eenvoudig kan aanpassen in YourChapp.

Bekijk alle mogelijkheden van YourChapp.

Benieuwd hoe YourChapp uw goede doel verder kan helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Afhankelijk van de behoeften en wensen van uw organisatie maken wij een demonstratie op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.