Kosten YourChapp

Whitelabel app

Apps zijn vaak kostbaar in aanschaf. Het zijn kosten die u liever wilt besteden aan de projecten waar uw hart écht naar uit gaat. Dit is voor ons het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van YourChapp.

YourChapp is de achterliggende techniek voor een mobiele app. Wij hebben de investering gedaan in de technische basis, waardoor fondsenwervende instellingen deze investering niet meer hoeven te doen. Op deze manier kunnen meerdere goede doelen gebruikmaken van dezelfde achterliggende techniek, maar de mobiele app wel volledig laten inrichten naar eigen wens. Bekijk de mogelijkheden van YourChapp voor meer informatie.

Eenmalige kosten

Fondsenwervende instellingen hoeven niet meer volledig te investeren in het ontwikkelen van een mobiele app. Er worden enkel kosten in rekening gebracht voor het op maat maken van de mobiele app.

Maandelijkse kosten

Naast de eenmalige kosten van YourChapp moet er wel rekening gehouden worden met maandelijkse kosten. Net als bij een website, moeten er investeringen worden gedaan om de mobiele app in de lucht te houden. Denk hierbij aan:

  • de noodzakelijke updates volgens Apple en Android richtlijnen
  • en het beheer van de database

De maandelijkse kosten wegen echter niet op tegen de opbrengsten die een juiste inzet van een mobiele app kan opleveren.