Nieuwe mogelijkheden fondsenwerving

Nieuwe mogelijkheden voor uw goede doel

In een samenleving waar nog veel te verbeteren valt, gaat de strijd om het hart en de portemonnee van de donateur onverminderd door. Vooral op het gebied van loyaliteit liggen er nog veel kansen voor fondsenwervende instellingen. Een mobiele app kan hier aan bijdragen. Een mobiele app stelt goede doelen in staat continu dichtbij de donateur te zijn. Mobiel is

persoonlijk, staat altijd aan en past binnen de context. Een mobiele app creëert nieuwe mogelijkheden voor uw goede doel. Deze mogelijkheden hebben betrekking op meerdere aspecten van uw organisatie. Bekijk de features van YourChapp die van toepassing zijn voor uw afdeling.

Goede doelen marketing

Marketing & fondsenwerving

Het behouden van donateurs is een grote uitdaging voor de meeste goede doelen. Loyaliteitsprogramma’s winnen daarom aan populariteit bij goede doelen. En het liefst via mobiel, om daar te zijn waar de donateur ook is. Bekijk de mogelijkheden die YourChapp biedt voor goede doelen marketing & fondsenwerving.

Donateurgegevens

Database marketing

Voor een waardevol loyaliteitsprogramma heeft u meer data nodig over de donateur. Middels een mobiele app ontvangt u meer gegevens van donateurs. Bekijk de mogelijkheden die YourChapp biedt voor de afdeling database marketing.

Mobiel doneren

Financiën

Donateurs communiceren, oriënteren, maar betalen ook steeds meer via mobiel. Het kanaal ‘mobiel’ biedt nieuwe kansen voor het verkrijgen van donaties. Donateurs ervaren hierbij het gemak van mobiel doneren. Bekijk de mogelijkheden die YourChapp biedt voor het werven van fondsen.

Eenvoudig in onderhoud

Development

Bij het laten ontwikkelen van een mobiele app, moet er ook gekeken worden naar de mogelijkheden voor het laten aansluiten van de app op de bestaande processen en andere communicatiekanalen van uw organisatie. Bekijk de technische mogelijkheden van YourChapp.