FAQ

Veel gestelde vragen YourChapp
 

Veel gestelde vragen YourChapp

Ja, wij kunnen uw organisatie helpen bij het kiezen van de juiste mobiele strategie. U kunt te allen tijde gebruikmaken van onze kennis over mobile. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, YourChapp vormt alleen de basis voor uw mobiele app. Wij maken gebruik van deze basis om een op maat gemaakte app voor uw organisatie te creëren. Bent u benieuwd hoe een mobiele app er voor uw organisatie uit kan zien? Vraag een workshop aan.

Nee, een mobile responsive website is geen vereiste indien u graag een mobiele app wilt creëren voor uw organisatie. De mobiele oplossingen kunnen elkaar wel versterken. Lees in onze whitepaper ‘Mobiele donateur zoekt goed doel’ meer over de mobiele oplossingen.

Er zijn tal van mogelijkheden voor het creëren van app installs. Voorbeelden zijn: het inzetten van Google Adwords of Facebook ads. Er is echter nog een veel eenvoudigere manier, namelijk het plaatsen van een ‘smart app banner’ op uw website. Door een ‘smart app banner’ wordt uw donateur geattendeerd op de mobiele app, wanneer hij uw website bezoekt met zijn smartphone.

In dit boekje staan negen tips voor uw goede doel voor het verkrijgen van meer app installs.

Het heropenen van een app is een vorm van betrokkenheid van uw donateur. De statusbalk in de app is een sterke tool voor het opwekken van de interesse van uw donateur. Door middel van een push notification over bijvoorbeeld de vordering van het project, wordt de donateur getriggerd om te kijken naar de behaalde resultaten van dat moment. Voor nog meer tips kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

YourChapp biedt meerdere doneermogelijkheden. Eenmalige giften zijn mogelijk via iDeal. Indien uw goede doel dat wenst, kunnen er zelfs giften worden gedaan op projectniveau. Tevens biedt YourChapp incassomogelijkheden. Voor het verkrijgen van een incassomandaat is een koppeling met YourContract mogelijk. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

De kosten van een mobiele applicatie bestaan uit eenmalige vaste kosten en maandelijkse kosten. Doordat wij de standaard technische basis van uw mobiele app al hebben gebouwd, kunnen wij de kosten voor uw organisatie flink reduceren. De kosten zijn mede afhankelijk van uw wensen. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie over de kosten van een mobiele app voor uw organisatie.

De website van uw organisatie is door middel van een RSS Feed gekoppeld aan de mobiele app. De berichten die verschijnen op uw website, worden automatisch geüpload in de mobiele app. Een responsive website is hierbij niet nodig.

Een mobiele app voor uw goede doel is juist een sterke tool voor het betrekken van de donateurs. Lees onze whitepaper ‘Mobiele donateur zoekt goed doel’ voor meer informatie over dit onderwerp.